Готуємо з любов’ю

Сторінки

  • Головна сторінка
  • Дистанційне навчання
  • Цікавинки життя в ДПТНЗ "Шосткинське ВПУ"
  • Кухар, кондитер - важлива професія
  • Відеогалерея
  • Тести для самоконтролю

субота, 4 квітня 2020 р.

А Ви знаєте як правильно їсти?!

о 4/04/2020
Надіслати електронною поштоюОпублікувати в блозіПоділитися в XОпублікувати у FacebookПоділитися в Pinterest
Мітки: А ви знали що..., Мозковий штурм

Немає коментарів:

Дописати коментар

Новіша публікація Старіша публікація Головна сторінка
Підписатися на: Дописати коментарі (Atom)

Виробниче навчання

  • Важлива інформація
  • Уроки виробничого навчання

Корисна інформація

  • А ви знали що...
  • Мозковий штурм
  • Цікавинки кулінарного світу

Про мене

Моє фото
Світлана Антоневич
Дивитися мій повний профіль

Портфоліо

  • https://sites.google.com/view/antonevich

Корисні посилання

  • Бібліотека кулінара
  • ДПТНЗ "Шосткинське ВПУ"
  • НМЦ ПТО Суми

Шукати в цьому блозі

Архів блогу

  • ▼  2020 (45)
    • ►  травня (19)
    • ▼  квітня (24)
      • Доброго ранку!
      • Значення холодних став та закусок у харчуванні лю...
      • Смачні й незвичні страви з яєць Яєчня є о...
      • 5 СТРАВ МОЛЕКУЛЯРНОЇ КУХНІ, ЯКІ МОЖНА ПРИГОТУВАТИ ...
      • Цікаво про венігрет!
      • Доброго ранку!
      • УВАГА!!!
      • Кухарські секрети
      • Виховний захід
      • Шановні учні та батьки!!!
      • КУХОННІ НОЖІ. ВИДИ ТА ОСОБЛИВОСТІ ВИКОРИСТАННЯ
      • Доброго ранку!
      • Кулінарна розминка
      • Виховний захід
      • Найдивніші гастрономічні заклади світу Інколи, п...
      • Молекулярна кухня: зв'язок науки з кулінарією ...
      • Доброго ранку!
      • Вікторина "Хто хоче стати ШЕФ-КУХАРЕМ"
      • Кулінарний калейдоскоп
      • Цікаві факти про українську кухню Історія ук...
      • А Ви знаєте як правильно їсти?!
      • Доброго ранку!
      • Шановні учні!!!
      • УВАГА! КАРАНТИН ПОДОВЖЕНО!
    • ►  березня (2)

Зворотній зв’зок

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

Тема "Венеціанське вікно". Зображення для теми від користувача Gintare Marcel. На платформі Blogger.